Min webbshop är omtyckt av kunderna

Min webbshop är omtyckt av kunderna

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag delar med mig om mitt nya liv som entreprenör bland annat, men även om ett och annat övrigt som jag tycker är spännande och intressant. Jag hoppas att ni haft en bra helg och hunnit med både att vila upp er och hitta på roliga saker. Jag ska skriva ett inlägg som har med mitt företag att göra eller närmare bestämt ska jag berätta om ett annat företag som finns till för dem som vill starta webbshop i Borås

Som ni vet vid det här laget så bor jag ju här utanför Borås och eftersom det den senaste tiden är så många som blivit nyfikna på vem som hjälpt mig med denna webbshop i Borås så tänkte jag helt enkelt att jag skulle ta och tipsa er om företaget som sett till att göra mig och min butik synlig på nätet, det är Adsearch. Jag kan varmt rekommendera er som vill starta upp en webbshop i Borås med omnejd att höra av er till Adsearch för det är verkligen både kvalitativ och kompetent hjälp man får av dem, jag tror det är svårt att få hjälp som är bättre av något annat företag än den hjälp man får av Adsearch. Sedan är det så bra att det går att få support när det är något man inte riktigt begriper. Jag kan inte mycket alls om datorer så jag har fått ringa flera gånger för sådant som andra säkert tycker är lätt som en plätt, men det är aldrig någon som blir irriterad när man själv känner sig lite dum i huvudet, jag tycker verkligen att det här företaget är kanon för de har gett mig all hjälp jag behöver när det gäller min webbshop i Borås. 


Kommentarer är stängda.