Det är bra att ha en landningssida

Det är bra att ha en landningssida

God morgon och välkommen till bloggen. Jag hoppas att ni alla har sovit gott och känner att det här kommer att bli en bra dag. I just det här inlägget tänkte jag att jag skulle skriva till er och berätta om ett företag som heter Adsearch. Det kan vara bra för er att veta om att ni kan få hjälp med en landningssida i Göteborg av dem.  

Det gläder mig att det här är en riktig nätverksblogg som besöks av olika företagare som vill få goda tips och råd av mig. Även om jag inte är er personliga mentor så försöker jag alltid att vara en slags sponsor till er alla, inte ekonomiskt men däremot mer åt det hållet att jag ger er goda tips och råd. Det är vikltigt att lyssna på den som gått före, och det har jag gjort eftersom jag haft mitt företag i åtta år, och flera av er som har startat företag har gjort det nyss. Man måste ha en landningssida i Göteborg, det är i alla fall någon jag starkt rekommenderar. På min egen landningssida i Göteborg som ni säkert varit inne på, ser ni att mitt företag presenteras på ett lättöverskådling sätt. Det här med att ha en landningssida kräver inte lika mycket uppdateringar som en hemsida och dessutom har Adsearch sett till att sökmotoroptimera min landningssida i Göteborg så att den får ett bra sökresultat på Google. Det vore väldigt dumt av er att inte skaffa en landningssida i Göteborg och både jag och flera andra företagare säger samma sak, att Adsearch är i en klass för sig när det gäller digitala lösningar, bland annt då när det kommer till det här med landningssidor. 


Kommentarer är stängda.