ZickZack Tyg & Garn i Tranås

ZickZack Tyg & Garn i Tranås

God eftermiddag och välkomna åter till bloggen för ett nytt inlägg. Hur är det med alla mina fina läsare idag? Jag hoppas att ni har det bra och att ni ser fram mot helgen. Min plan med det här inlägget är berätta om ett företag som heter ZickZack Tyg & Garn i Tranås, de säljer garn i Tranås bland annat. 

Det har fått ett uppsving det här med att handarbeta. När andra plockar fram mobilen och är upptagna med den så tar jag fram stickorna, ja, jag älskar att sticka tröjor och halsdukar eller så sätter jag mig vid symaskinen. Det är så avkopplande att få göra något med händerna som man dessutom tycker är roligt. Jag är så tacksam till att det finns en butik där jag kan handla allt det som jag behöver för att kunna odla min hobby. Jag har skrivit om det förut, om hur roligt det är med handarbete och att sy i allmänhet och att sticka i synnerhet. Det är stickningen som är det roligaste av allt, för stickor och garn kan jag ta med mig överallt, det blir svårare med symaskinen om man säger så. När jag skrev om det här senast så fick jag frågor från några läsare om var det är jag köper mitt garn i Tranås. Det är alltså ZickZack Tyg & Garn i Tranås jag vill tipsa er om idag, för jag handlar allt jag behöver i denna butik, de har ett bra och kvalitativt sortiment. Det här är en butik som jag känner mig säker på att ni kommer att tycka mycket om. Jag är rätt nyfiken av mig så det vore hur roligt som helst om ni ville skriva under kommentarerna och berätta om vad det är för slags handarbete ni sysslar med för närvarande eller planerar att sätta händerna i. 


Kommentarer är stängda.