Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

Hej på er alla mina vänner som jag har fått genom den här bloggen. Jag ska prata med er om ett kalas som jag var bortbjuden till, det var min moster som bor bortåt Örkelljungahållet som fyllde 50. Vissa personer har en förmåga att samla på sig och spara på allt. Min moster är en sådan person, vad ska man ge till en människa som redan har allt? Jo det en sak som man alltid kan ge bort och det är blommor. Sagt och gjort, jag gick in i en butik som säljer blommor i Örkelljunga och köpte en otroligt vacker bukett som min moster blev glad över. Hon hade fått några chokladaskar av några personer och tackade artigt. Jag vet att min moster egentligen inte vill få choklad för hon har problem med vikten, och när hon väl har stoppat en bit i munnen så kan hon inte sluta att äta. Detta visste jag, så det var ännu en anledning till att köpa blommor till henne. Jag tycker att Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ är en underbar butik, och ska ni någon gång köpa blommor i Örkelljunga så är det givetvis i denna butik ni ska köpa era blommor. Men hör ni, det är väldigt vad tiden rinner iväg snabbt. Jag hade hemskt gärna skrivit några ord till, men det är dags för mig att åka till läkaren nu, jag ska bara göra en vanlig årskontroll så det är inget allvarligt. Hej på er och tack för att ni tog er tid att läsa detta inlägg. 


Kommentarer är stängda.