Kungens restaurang och bar

Kungens restaurang och bar

Hej och god dagens alla glada läsare som även idag har klickat er in för att se vad jag ska berätta om för er idag. Det ska handla om en restaurang i Åmål som jag har upptäckt. Det var när vi skulle gå ut med jobbet som jag för första gången hamnade på Kungens restaurang och bar.  

Vi var ett gäng som i fredags gick dit efter jobbet för att käka pizza. Vi är anställda som försäljare på ett företag och har stressiga men roliga arbetsdagar. Det är viktigt för sammanhållningen att man inte bara träffas på jobbet utan även är lite social och hittar på någonting ihop på fritiden, det var därför som vi i fredags gick ut och åt pizza på denna restaurang i Åmål. Det är alltid roligt när man upptäcker någonting nytt och denna restaurang i Åmål var verkligen en nyhet för mig. Så god pizza som jag åt kan jag inte komma på när jag åt senast så jag kommer definitivt att gå tillbaka till Kungens restaurang och bar flera gånger. Jag såg när jag var där att de hade alla möjliga olika rätter på menyn från världens alla hörn, så det verkar vara en restaurang i Åmål som skulle passa de flesta oavsett vad det är för mat man vill äta. Annars hoppas jag att allt är lika bra med er som det är med mig. Jag har en del spännande saker som jag kommer att dela med er i mina kommande inlägg. Nu har jag lite annat att göra men redan ikväll är jag tillbaka här på bloggen och hoppas få se er härinne då. 


Kommentarer är stängda.