Har du besökt denna underbara blomsterbutik?

Har du besökt denna underbara blomsterbutik?

Hej på dig och varmt välkommen. Jag hoppas att du har det fint och att du är lika taggad som vanligt på att få läsa ett nytt inlägg. Jag satt och funderade över vad dagens första inlägg skulle få handla om och så bestämde jag att det var läge att skriva till er om en blomsterbutik. Det finns säkert många av er som vill handla blommor i en blomsterbutik i Eslöv eller Lund med omnejder och jag har då ett tips till er, ni borde besöka Kreativa Blomster. 

Kretativa Blomster ären blomsterbutik i Eslöv med omnejd som vekligen gör skäl för namnet, för personalen är riktigt kreativa när det gäller blommor. Det är en konst att göra buketter och det kräver en hel del kreativitet och ett konstnärligt sinne för att komponera en bukett blommor. När man handlar i denna blomsterbutik i Eslöv med omnejd kan man hitta en bukett som passar mottagaren eller en själv. Har man några särskilda önskemål eller behov så är det bara att framföra dessa till personalen, annars kan man välja på de buketter som redan finns. Det finns även krukväxter till försäljning och för egen del så är jag extra förjust i det litet mer ovanliga och udda. Jag har gröna fingrar och brukar lyckas med att få växterna att överleva. I Höör och i Flyinge hittat ni butikerna men med tanke på det ringa avståndet så är detta lika mycket en blomstertbutik för oss alla här i Eslöv och Lund också. Nu ska jag inte prata på allt för mycket för jag förstår att ni har en del att göra liksom jag. Här sätter jag punkt för den här gången och önskar er en solig och fin dag. 


Kommentarer är stängda.